Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub Twentesport TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

New projects

FULL-SERVICE UITGEVERIJ & MEER...

Webshop

In deze webshop kunt u verschillende nummers van onze magazines bestellen.

Oudere edities die niet op de site vermeld staan kunt u aanvragen via info@vandeinsemedia.nl

Een bijzonder geschenkpakket voor uw relaties

Verras uw klanten of andere relaties met een mooi geschenkpakket: een combinatie van de uitgave Twentelife (een jaarabonnement), de nieuwe uitgave Typisch Twente en een of twee flessen voortreffelijke wijn.
Uw cadeaus zijn heel persoonlijk, immers: op de deksel van de kistjes wordt uw bedrijfslogo gedrukt en de magazines worden namens uw bedrijf verstuurd.

Hoe werkt het?

 • De wintereditie 2017-2018 van Twentelife, de uitgave Typisch Twente en de fles/flessen Lionne du Villion worden in december in geschenkverpakking bij u afgeleverd.
 • De drie volgende edities van Twentelife worden rechtstreeks aan uw relaties verstuurd. Abonnementen worden na 1 jaar automatisch stopgezet.
 • De magazines worden gepersonaliseerd verstuurd door middel van een sticker met daarop uw bedrijfsnaam/logo (‘deze uitgave wordt u aangeboden door…’).
 • De minimale afname bedraagt 15 pakketten.
 • Pakket 1

  Prijs Aantal
  € 36,25

  Verras uw klanten of andere relaties met een mooi geschenkpakket: een combinatie van de uitgave Twentelife (een jaarabonnement), de nieuwe uitgave Typisch Twente en een of twee flessen voortreffelijke wijn.

  Pakket 1

 • Een jaarabonnement op de uitgave Twentelife
 • De nieuwe uitgave Typisch Twente
 • Een fles Lionne du Villion Blanc 2016
 • Pakket 2

  Prijs Aantal
  € 42,30

  Verras uw klanten of andere relaties met een mooi geschenkpakket: een combinatie van de uitgave Twentelife (een jaarabonnement), de nieuwe uitgave Typisch Twente en een of twee flessen voortreffelijke wijn.

  Pakket 2

 • Een jaarabonnement op de uitgave Twentelife
 • De nieuwe uitgave Typisch Twente
 • Een fles Lionne du Villion Blanc 2016 + een fles Lionne du Villion Rouge 2015
 • Twentelife

  Huidige en eerdere nummers van Twentelife kunt u hieronder bestellen.

  Twentelife winter 2017

  Prijs Aantal
  € 5,95

  In de nieuwe Twentelife Winter 2017 interviews met actrice Johanna ter Steege, deelnemers van Expeditie Robinson Imke en Carlos en verslaggever van het RTL Nieuws Jildou van Opzeeland, een fotoreportage over man caves, Twentse creatievelingen op Instagram, door de straten van Ootmarsum en een reportage over Twentse theaterproducties.

  Twentelife herfst 2017

  Prijs Aantal
  € 5,95

  De herfstmaanden zijn aangebroken. De blaadjes vallen van de boom en de kachel gaat voor het eerst weer aan. Tijdens deze periode kunt u heerlijk relaxt op de bank zitten en uw tijd verdrijven met Twentelife.

  Lees in deze editie het verhaal van Mark Tuitert over zijn leven na de topsport, zijn eigen ondernemerschap en zijn eeuwige hang naar autonomie. Verder staat deze editie in het teken van reizen en tukkers abroad: Marten Berger trekt met een oude volkswagenbus door Europa op zoek naar bijzondere straatmuzikanten, Twentse travellers in beeld op instagram en de Denekampse Hanneke in Amerika.

  Twentelife zomer 2017

  Prijs Aantal
  € 5,95

  De zomermaanden zijn aangebroken. Het wordt steeds warmer en de vakantie komt er aan. Tijdens deze periode kunt u heerlijk relaxt in het zonnetje zitten en uw tijdverdrijven met Twentelife.

  Lees in deze editie het verhaal van Jeangu Macrooy die ontdekt én omarmd is door publiek en media, ontdek waarom tukker Carlo Brand woont en werkt op Hawaï, hoe boer Marc zocht en Annekim vond en beleef Twents food op Instagram.

  Twentelife voorjaar 2017

  Prijs Aantal
  € 5,95

  De lente begint bijna, vogels fluiten weer, de zon komt steeds vaker te voor schijn... Wat willen we nog meer? Perfecte setting om relaxt achter het huis de nieuwste Twentelife te lezen.
  Lees in deze editie het verhaal van Nathalie Baartman, het verhaal achter de Nederlandse Reisopera, beleef Twentse natuur op Instagram, en ontdek Hoeve de Haar!

  Twentelife winter 2016

  Prijs Aantal
  € 5,95

  In de wintereditie van Twentelife leest u het verhaal achter de zelfverzekerde zakenvrouw Kim Kötter, ontdekt u het heroïsch eerbetoon aan het Enschede van vroeger door kunstenares Sonna Krom, of laat u zich meeslepen door het prachtige verhaal van drie Twentse ‘petrol-heads’ die verslingerd zijn aan de Gran Premio Nuvolari, de klassieke rally in Italië.

  Twentelife herfst 2016

  Prijs Aantal
  € 5,95

  In de herfst-editie van Twentelife ontdekt u waar Tommy Wieringa zijn inspiratie vandaan haalt of leest u het indrukwekkende verhaal over de grootste bankroof ooit die gepleegd werd in Twente. Ook leuk is het verhaal van kunstenares Iris Helene Jansen en haar fascinatie voor vogels.

  Twentelife zomer 2016

  Prijs Aantal
  € 5,95

  De zomermaanden zijn aangebroken. Het wordt steeds warmer en de vakantie komt er aan. Tijdens deze periode kunt u heerlijk relaxt in het zonnetje zitten en uw tijdverdrijven met Twentelife. Lees bijvoorbeeld Aki van Andel die Polo in Twente op de kaart zet, waar je moet zijn voor de leukste festivals in Twente of droom mee met het digitale nomadenbestaan van Steven Zwerink& Diana Vermeij.

  Twentelife voorjaar 2016

  Prijs Aantal
  € 5,95

  De lente begint bijna, vogels fluiten weer, de zon komt steeds vaker te voor schijn... Wat willen we nog meer? Perfecte setting om relaxt achterthuis de nieuwste Twentelife te lezen.
  Lees in deze editie het verhaal van Loes Haverkort, het verhaal achter Bitterzoet bekend van LINDA.TV en ontdek de Local Sunday Market!

  Twentelife winter 2015

  Prijs Aantal
  € 5,95

  Koop nu de winter-editie van Twentelife. Lees bijvoorbeeld het succesverhaal van Ellen Eeftink, ontdek mode van Twentse bodem, lees het avontuur van de band PAUW, of laat je meeslepen door het prachtige verhaal van Johan Visschedijk over zijn Wit-Russische project.

  Twentelife herfst 2015

  Prijs Aantal
  € 5,95

  Koop nu de herfst-editie van Twentelife. Lees bijvoorbeeld het indrukwekkende verhaal van Nicole Buch, ontdek waarom het eten van krekels op een stokje innovatief eten is of lees het fascinerende verhaal van Sjoukje Hoogma die de rol van Anne Frank vertolkt. Ook leuk is het artikel over jachthuizen in Twente en de reportage over oude ambachten.

  Twentelife zomer 2015

  Prijs Aantal
  € 5,95

  Koop nu de zomer-editie Twentelife. Lees bijvoorbeeld het interessante verhaal van Jett Rebel, ontdek het Almelo-gevoel met Herman Finkers of lees het boeiende verhaal van Jan Cremer. Ook interessant is het artikel over verborgen juweeltjes in Twente en de reportage over Tukkers in Zuid-Afrika.

  Twentelife voorjaar 2015

  Prijs Aantal
  € 5,95

  Koop nu de lente-editie Twentelife. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Evelien Bosch deelneemster aan het tv-programma Wie is de Mol?, ontdek de geschiedenis van Buitenplaats Het Stroot, of lees het interessante verhaal achter The Passion in Enschede. Ook interessant is het leven van fotograaf Stefan Schipper en de reportage over de eerste weggeefwinkel van Twente.

  Twentelife winter 2014

  Prijs Aantal
  € 5,95

  Koop nu de wintereditie Twentelife. Lees bijvoorbeeld het verhaal over het turbulente leven van Sandra Timmerman, beleef het hectische leven van RTL Late Night sidekick Luuk Ikink, of lees het verhaal achter het eigenwijze kledingmerk Blue Loop Originals.

  Ook interessant is het verhaal van natuurkunstenaar Adriaan Schalken en de prachtige fotoreportage over Scandinavië.

  Twentelife herfst 2014

  Prijs Aantal
  € 5,95

  Koop nu de herfsteditie Twentelife. Lees bijvoorbeeld het verhaal van violist Daniel Rowland, beleef de avonturen van Twentenaren in Italië of word meegenomen tijdens een wandeling over de landgoederen Nijenhuis en Westerflier.

  Ook interessant is het verhaal van Valkeniersfamilie Poliste en de prachtige fotoreportage over Italië.

  Twentelife zomer 2014

  Prijs Aantal
  € 5,95

  De zomer doet denken aan volop zon, vakanties naar heerlijke oorden en gezellige terrasbezoeken met familie en vrienden. Tijdens een mooie zomerdag kun je heerlijk genieten van de zon met deze dubbeldikke jubileum editie van Twentelife op schoot. Lees bijvoorbeeld het verhaal van schrijfster Michelle Visser, verdiep je in de wereld van de salsa, tango en merengue of bekijk de prachtige foto’s van World Press Photo winnares Carla Kogelman. Ook interessant is het verhaal van editor Erwin Fraterman en WK scheidsrechter Bjorn Kuipers.

  Twentelife voorjaar 2014

  Prijs Aantal
  € 5,95

  In het voorjaar kleurt het gras weer fris groen, bloemen met fleurige kleuren wiegen mee op de wind en de eerste lammetjes dartelen door de wei. Tijdens een mooie lentedag kun je heerlijk genieten van de zon met een Twentelife op schoot. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Ilse DeLange en Waylon die terug gaan naar hun roots, neem een kijkje in de wereld van ‘urban exploring’ of verdiep je in jazz in de regio. Ook interessant het verhaal van hoedenmaker Alex Hospers en de verschillende musea in de regio.

  Twentelife winter 2013

  Prijs Aantal
  € 5,95

  De nieuwe Twentelife winter 2013 bevat onder andere een diepgaand interview met Ernst Daniël Smid, het verhaal van jong topmodel Isabel Scholten en muziekfenomeen Martijn Holtslag. Verder vertelt Robbert Cobben over zijn Most Sensational Supercar en Robert Wiering over zijn nieuwe project met Twentse televisiemakers

  Twentelife herfst 2013

  Prijs Aantal
  € 6,95

  De nieuwe Twentelife Herfst 2013 bevat onder andere een interview met Sofia Dragt, finalist van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, een interview met de oprichtsters van het internationale fashion-magazine Prestage en het fascinerende verhaal van Porsche restaurateur Wessel Westerveld

  Twentelife zomer 2013

  Prijs Aantal
  € 6,95

  Het zomernummer van Twentelife 2013, met daarin o.a.: De ideale 'swing' van musicalster Ellen Kremers, wereldrecord karpervissen Lizette Beunders, acteur, regisseur en schrijver Laurens ten Den, achter de schermen van de opera, en nog veel meer!

  Twentelife voorjaar 2013

  Prijs Aantal
  € 6,95

  Het voorjaarsnummer van Twentelife 2013, met daarin o.a.: Cabaretier Jeffrey Spalburg, Poppodium Metropool, het Twickel leeft als nooit tevoren, Karlijn Morsink en haar ontwikkelingswerk, verschillende columns en de evenementenagenda

  Twentelife winter 2012

  Prijs Aantal
  € 6,95

  Het winternummer van Twentelife 2012, met daarin o.a.: Wintertrial voor klassiekers, het geheim van top-visagist Marc Lubach, heimwee naar volkswijk De Krim en Hengelose Hellen van Rees kleedt Lady Gaga.

  Twentelife herfst 2012

  Prijs Aantal
  € 6,95

  Het herfstnummer van Twentelife 2012, met daarin o.a.: Terug naar de 'roots' op Curaçao, 40 jaar homoscene Twente, de muzikale ambitie van Krystl en Menno Buch: gek op de Military.

  Twentelife zomer 2012

  Prijs Aantal
  € 6,95

  Het zomernummer van Twentelife 2012, met daarin o.a.: Twentse sporters op weg naar Londen, schilderend oorlogsjournalist Ronald Ophuis, de robuuste schoonheid van de Kever en presentatrice Renate Schutte.

  TOM Magazine 2016

  TOM - Twents Ondernemers Magazine is hét toonaangevende magazine voor de Twentse ondernemer.

  Eigenzinnig, verrassend, informatief en met peper tussen de covers. TOM brengt zakelijk, financieel en economisch nieuws over het Twentse bedrijfsleven op geheel eigen wijze. Want TOM is als de Twentse ondernemer zelf: innovatief, inspirerend en met pit!
  Vorige nummers van TOM Magazine kunt u hieronder bestellen.

  TOM Magazine Februari 2018

  Prijs Aantal
  € 4,95

  TOM Magazine bestaat in 2018 tien jaar! Daar gaan we dit jaar ook in het magazine veel aandacht aan besteden. We blikken terug op de meest besproken columns, interviews en reportages. Ook personen die vaak in de TOM voorbij zijn gekomen, laten we aan het woord. In dit nummer Bernard Koning en Martin Klinker van Eurorisk. Komt #MeToo voor in Twente? Ook dat lees je in dit nummer. Daarnaast blikken we vooruit, bijvoorbeeld op de jubileumactiviteiten van TOM Magazine. Verder: reportages over de bereikbaarheid van Twente, de overname van Addictive door CreativeICT, Albert Post 25 jaar makelaar, de werkplek van galerie- en museumdirecteur Simone Veldboer, koken met Robbert en Alfred Nijhuis en tien jaar TOM’s Preview: een terugblik.

  TOM Magazine December 2017

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In deze editie van TOM Magazine een terugblik op weer een spetterende editie van TOM's Business Blow Out Event, een interview met Christoph Almering, de nieuwe directeur van EUREGIO, de auto van Arjen Rosens van adviesbureau AdCase, een reportage over de risico's voor de succesvolle mkb-er en nog veel meer interessante verhalen!

  TOM Magazine Oktober 2017

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de TOM oktober-editie vragen we ons af of de grote namen nog als kruiwagen fungeren voor Twente, kunt u een kijkje nemen op de werkplek van Robert Zandstra van de Military en gaat hoofdredacteur Erwin in gesprek met Brandmanager van Twente Branding Ellen Kuipers.

  TOM Magazine Augustus 2017

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de augustus-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers in gesprek met Pim Polman, een van de meest besproken Twentenaren, over zijn helletocht. TOM biedt daarnaast een interessante reportage met John van der Vegt, voorzitter van het College van Bestuur van ROC Twente, over een tekort aan vakmensen. Verder vertellen Hans van der Kuil (directeur van USE System Engineering) en Lucas Haafkes (voorzitter van Bouwend Nederland Regio Twente en directeur van Aannemersbedrijf Haafkes) over mismatch opleidingen en competenties, en meer …

  TOM Magazine Juni 2017

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de juni-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers in gesprek met ‘busboer’ Frans Schuitemaker (OAD) over de ondergang van Oad Reizen en de opkomst van het nieuwe Oad . TOM biedt daarnaast een interessante reportage met Pascal de Wijngaert (zelfstandig werkpsycholoog) en Amber Kroese (interim HRM-manager bij bureau Yours) over hoe u als werkgever vakantiestress kunt voorkomen. Verder vertelt Richard Nieuwhuis van het bedrijf Dugast over hoe hij fietsbanden op een ambachtelijke manier produceert en hoe wielerprofs hem weten te vinden, en meer …

  TOM Magazine April 2017

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de april-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers in gesprek met Frederique van der Wal (eigenaar van Boeketten-bedrijf Frederique’s Choice) over duurzame, milieuvriendelijke, groene bloemen. TOM biedt daarnaast een interessante reportage met Martin Verbeek (Marb Consultancy) over circulaire economie in Mineral Valley. Verder vertelt Willem Kruidhof van adviesbureau Trends & Concepts over zijn studie Twents voedselvoorziening- en verwerkingssysteem: Feeding the City, en meer …

  TOM Magazine Februari 2017

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de februari-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers op in gesprek met Christian Bartley (general manager van onderzoeksinstituut Faleiro) over Trump en de wereldeconomie . TOM biedt daarnaast een interessante reportage met Edwin van de Wiel (senior onderzoeker bij Kennispunt Twente) over blije Twentse ondernemers . Verder vertellen Robert Liet van Trioliet, Rob Postma van MochaDocs en Peter de Bie van Ipsum Energy over Twentse export naar de VS , en meer …

  TOM Magazine December 2016

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de december-uitgave van TOM lees je een interessante reportage over de terugblik op TOM’s Business Blow Out en de finale van de Twentse Zakenverkiezingen met winnaars Johan Kuiper, Jurgen Keizers en Giels Brouwer. Daarnaast vertellen Marijk van Lieshout (Arbo Unie), Han Vluttert (BMD Advies Oost) en Elly Render (Mediant) over terreur op de werkvloer. Verder geeft hoofdredacteur Erwin Gevers hebbedingetjes voor onder de boom, en meer…

  TOM Magazine Oktober 2016

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de oktober-uitgave van TOM doet cosmeticafabrikant Theo ter Huurne van Rapide zijn verhaal, lees je over de opmars van e-commerce, het krediet van de grootbank, de Military Boekelo-Enschede, en nog veel meer …

  TOM Magazine Augustus 2016

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de augustus-uitgave van TOM doet Karin Rog van ReintenInfra haar verhaal, lees je over de hoop van 55-plussers op de Twentse Arbeidsmarkt, de Twentse verdeeldheid, en nog veel meer ...

  TOM Magazine Juni 2016

  Prijs Aantal
  € 4,95

  TOM Magazine April 2016

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de april-uitgave van TOM doet Peter de Bie van Ipsum zijn verhaal over de technologie van zijn bedrijf die zorgt voor stroombesparing, vertellen de directeurs van Droste en Mulder over duurzaam bouwen en natuurlijk TOM kookt met en meer...

  TOM Magazine Februari 2016

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de februari-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers op zoek bij de werkplek van Willemijn Sieffers, accountmanager kunstverhuur Enschede cultuurbolwerk Concordia. TOM biedt daarnaast een interessante reportage over schending van privacy op de werkvloer. Verder vertelt Frank Speelman van Tijhof Autotransportsystemen over het grote geluk, en meer…  

  TOM Magazine December 2015

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de december-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers op zoek naar de ambities van directeur Huub Scharenborg van Scharenborg Bedrijfsverzekeraars. TOM biedt daarnaast een interessante reportage over de terugblik op de finale van de Verkiezing Twentse Zakenvrouw/Zakenman/Start-up van het Jaar. Verder vertellen Peter Ory van revalidatiestoffeerderij Keizer, Judith Hartman van het Wilminktheater en Jeroen van der Mark van WTT over hoe zij ondanks de tropenjaren het roem omgooiden, en meer …

  TOM Magazine Oktober 2015

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de oktober-uitgave van TOM vraagt hoofdredacteur Erwin Gevers aan Han Brunnekreeft, DGA van Brunelco in Haaksbergen, hoe zijn bedrijf is aanbeland in de internationale top-tien van specialisten in elektronica voor hydrauliek . Daarnaast een interessante reportage over de Twentse Ambassade in Amsterdam en de finalisten van de Verkiezing Twentse Zakenman/Zakenvrouw van het Jaar. Verder gaan directeur Bert van de Maat van ’t Mölke en directeur Michel Wentink van Noordendorp Transport in op de gevolgen van de Flexwet en nog veel meer…

  TOM Magazine Augustus 2015

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de augustus-uitgave van TOM vraagt hoofdredacteur Erwin Gevers aan Jan Geerdink, directeur van XL Businesspark Twente, waarom onze regio zo’n grote internationale speler aan het worden is en hoe hij hier aan bijdraagt. Daarnaast een interessante reportage over Twentse ambachtslieden en een voorproefje van de verkiezing Twentse Zakenman/Zakenvrouw van het Jaar. Verder geeft Robert Zandstra antwoord op de vraag waarom de Military Boekelo-Enschede zo succesvol blijft en nog veel meer…

  TOM Magazine Juni 2015

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de juni-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers op zoek naar de ambities van Jacqueline Notenboom, algemeen directeur van MJT Logistics, gespecialiseerd in transport- en koeriersdiensten. TOM biedt daarnaast een reportage over de revival van de Twentse industrie. Verder vertelt Eric van Otten van Betagraphics over zijn vervoermiddel, en meer …

  TOM Magazine April 2015

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de april-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers op zoek naar de ambities van Gerhard Muggen, algemeen directeur van BTG-BTL, gespecialiseerd in het verbranden van hout om er olie uit te winnen. TOM biedt daarnaast een reportage over Natura 2000. Verder vertelt Anke Heerze van Webton over haar jeugddroom, en meer …

  TOM Magazine Februari 2015

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de februari-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers op zoek naar de ambities van Udo Storck, eigenaar van Masterfoam, gespecialiseerd in het maken van producten van schuim die verwerkt worden in het interieur, in de kofferbak, onder de motorkap. TOM biedt daarnaast een reportage over de participatiewet. Verder vertelt Gaston Sporre over de barrière op het gebied van samenwerken tussen Twente en Salland, en meer ...

  TOM Magazine December 2014

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de december-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers op zoek naar de ambities van Gerard Heskamp, directeur van Contict, gespecialiseerd in verbindingen, cloud computing en telefonie. TOM biedt daarnaast een reportage over de terugblik op de Verkiezing Twentse Zakenvrouw/Zakeman. Verder André de Lizer over de onzekerheid voor Twentse MKB'ers, en meer ...

  TOM Magazine Oktober 2014

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de oktober-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers op zoek naar de ambities van Rob van der Stel, eigenaar van Flinter C&S, onderhoudt en reviseert schakelkasten. TOM biedt daarnaast een reportage over de gevolgen van de Russiche boycot. Verder vertelt André Lizer over de ergenissen van de baas, en meer ...

  TOM Magazine Augustus 2014

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de augustus-uitgave van TOM gaat hoofdredacteur Erwin Gevers op zoek naar de ambities van Bas Kamp, directeur van het Oldenzaalse Huka, fabrikant van aangepaste rijwielen. Tom biedt daarnaast reportages over respectievelijk business consultants en relatie-evenementen. Verder vertelt Robert Zandstra over de gestage groei van Military Boekelo-Enschede, en meer…

  TOM Magazine Juni 2014

  Prijs Aantal
  € 4,95

  In de juni-uitgave van TOM brengt hoofdredacteur Erwin Gevers alternatieven in kaart voor Airport Twente, nu de regionale luchthaven op zijn minst te maken heeft met forse vertraging. Verder een reportage over acquisitiefraude en misleidende verkoop van advertenties, het hogere doel van de nieuwe IKT-voorzitter Jaap Spoorenberg en meer. 

  TOM Magazine April 2014

  Prijs Aantal
  € 4,95

  TOM Magazine Februari 2014

  Prijs Aantal
  € 4,95

  TOM Magazine December 2013

  Prijs Aantal
  € 4,95

  TOM Magazine Oktober 2013

  Prijs Aantal
  € 4,95

  De nieuwe editie van de TOM; boeiende artikelen over o.a. de 'tropenjaren' van André Schoenmakers, de finalisten van de Twentse Zakenvrouw Verkiezing 2013 en hippe ondernemers in de zakelijke wereld.

  TOM Magazine Augustus 2013

  Prijs Aantal
  € 4,95

  TOM Magazine Juni 2013

  Prijs Aantal
  € 4,95

  TOM Magazine April 2013

  Prijs Aantal
  € 4,95

  TOM 2 - 2013 met onder andere de zonnige doelstelling van Arsades Afsar, groene reportages, rijden op stroom, Watching You's, Koken met, De auto van en nog veel meer...

  TOM Magazine Februari 2013

  Prijs Aantal
  € 4,95

  TOM 1 - 2013 met onder andere Het goede gevoel van Ton Heerze, Een terugblik op 5 jaar TOM, Watching You's, Koken met, De auto van, en meer...

  TOM Magazine December 2012

  Prijs Aantal
  € 4,95

  Het februarinummer van TOM Magazine 2013, met daarin o.a.: TOM's auto van, de passie van, TOM kookt met, newsfacts, TOM's watching you en investeerder gezocht.

  TOM Magazine Oktober 2012

  Prijs Aantal
  € 4,95

  Het oktobernummer van TOM Magazine 2012, met daarin o.a.: de Twentse Zakenvrouw Verkiezing, de passie van, TOM kookt met, newsfacts, netwerkplek van Ronald Plasterk en Tom Verhaegen, TOM's watching you en investeerder gezocht.

  TOM Magazine Augustus 2012

  Prijs Aantal
  € 4,95

  Het augustusnummer van TOM Magazine 2012, met daarin o.a.: de Twentse Zakenvrouw Verkiezing, newsfacts, investeerder gezocht, het vervoermiddel van, TOM's watching you en de werkplek van Eddy en Sytske Kolkman.

  WIT Wonen

  Huidige en eerdere nummers van WIT Wonen kunt u hieronder bestellen.

  WIT - Wonen herfst/winter 2017

  Prijs Aantal
  € NaN

  In deze WIT wonen: My home is my castle... binnenkijken bij De Cloese in Lochem, kunstenares Henriette Vriezen verweeft kunst en interieur met elkaar, Jean Paul Gebben leest veel, maar een echte boekenkast heeft hij niet meer.

  WIT - Wonen lente/zomer 2017

  Prijs Aantal
  € 4,95

  De lente/zomer uitgave van WIT - Wonen & Business is uit! Een prachtig nummer vol verhalen en informatie over huizen en makelaardij. 
  WIT Wonen:
  - Nieuwbouw in een oud jasje, van school tot woonparadijs
  - Opzienbarend wonen en werken, koetshuis als visitekaartje
  - De boekenkast van Jeffrey Spalburg

  WIT Business:
  - Gerard Schröder, pelgrimage voor duurzaam bouwen
  - WTC Twente, ontmoetingsplek met karakter

  WIT - Wonen herfst/winter 2016

  Prijs Aantal
  € 4,95

  De herfst/winter uitgave van WIT - Wonen is uit! Een prachtig nummer vol verhalen en informatie over huizen en makelaardij. Met o.a. architect Marieke Blanken, Landgoed Westerflier en de boekenkast van Onno van Veldhuizen.

  WIT - Wonen lente/zomer 2016

  Prijs Aantal
  € 4,95

  De lente/zomer uitgave van WIT - Wonen is uit! Een prachtig nummer vol verhalen en informatie over huizen en makelaardij. Met o.a. de boekenkast van Patrick Welman, De Kunstenares Guusje Beverdam en binnenkijken bij Dat Bolwerck.

  WIT - Wonen herfst/winter 2015

  Prijs Aantal
  € 4,95

  De herfst/winter uitgave van WIT Wonen. Een prachtig nummer vol verhalen en informatie over huizen en makelaardij. Met o.a. de boekenkast van A.L. Snijders, ultiem duurzaam wonen door een huis dat energie oplevert en de harmonische architectuur van Huis Voorstonden.

  WIT - Wonen lente/zomer 2015

  Prijs Aantal
  € 4,95

  De lente/zomer uitgave van WIT Harmonieus Wonen. Een prachtig nummer vol verhalen en informatie over huizen en makelaardij. Met o.a. de boekenkast van Han ten Broeke, Klein Soestdijk in Deventer en de Grolsch-verzameling van Gerard Bolscher.

  WIT - Wonen najaar/winter 2014

  Prijs Aantal
  € 4,95

  De najaar/winter uitgave van WIT - Wonen in Twente. Een prachtig nummer vol verhalen en informatie over huizen en makelaardij. Met o.a. de boekenkast van Bennie Joling, wonen in een mysterieus duurzaam huis en een stripboekenverzameling van politicus Jeroen Hatenboer.

  WIT - Wonen voorjaar/zomer 2014

  Prijs Aantal
  € 4,95

  De voorjaar/zomer editie, met daarin onder andere de boekenkast van Jan Terlouw, wonen in een zelzaam mooi landhuis en binnenkijken bij een verbouwde plattelandsschool.

  WIT - Wonen herfst/winter 2013

  Prijs Aantal
  € 4,95

  De herfst/wintereditie van WIT Wonen 2013, met daarin o.a.: de boekenkast van Pieter Omtzigt, wonen en werken in Kaapstad of leven in een prestigieus penthouse.

  WIT - Wonen voorjaar/zomer 2013

  Prijs Aantal
  € 4,95

  De lente/zomereditie van WIT Wonen 2013, met daarin o.a.: de boekenkast van Peter de Zwaan, verse kunst van Marieke Bekke, wonen in een schepping en nog veel meer!

  WIT Wonen winter 2012

  Prijs Aantal
  € 4,95

  Het winternummer van WIT Wonen 2012, met daarin o.a.: Home Sweet Home in Frankrijk, binnenkijken: een ongewoon huis, het kleinste galerietje van Twente? en meestergoudsmid Matthieu Bloem.

  WIT Wonen herfst 2012

  Prijs Aantal
  € 4,95

  Het herfstnummer van WIT Wonen 2012, met daarin o.a.: De wachters van de Ambachtsschool, Tetem: Wonen in een loft, de boekenkast van Willie Oosterhuis en hoe woont de architect Raymond Horstman.

  WIT Wonen zomer 2012

  Prijs Aantal
  € 4,95

  Het zomernummer van WIT Wonen 2012, met daarin o.a.: Droomhuis, modern en tijdloos, de boekenkast van Dick Berlijn, Tuindorp en Hart van Zuid: harmonieus samenleven en gediplomeerd autodidact Helga Kock am Brink.

  WIT Wonen voorjaar 2012

  Prijs Aantal
  € 4,95

  Het voorjaarsnummer van WIT Wonen 2012, met daarin o.a.: De boekenkast van dokter Frank, Texaanse Tukker terug op het thuishonk, bijzonder wonen in een voormalig fabrieksgebouw en het oudste pand van Diepenheim.

  TwenteSport Jaaroverzicht

  Huidige en eerdere nummers van TwenteSport Jaaroverzicht kunt u hieronder bestellen.

  TwenteSport Jaaroverzicht 2016

  Prijs Aantal
  € 4,95

  Een magazine over (top)sport in Twente met boeiende, menselijke verhalen over de drijfveren en levenservaringen van de Twentse (top)sporter, eigenzinnige rubrieken en columns. Over pijn, opoffering, tegenslag, verlies en glorie. Kortom over de rol van sport als afspiegeling van het leven zelf. Een magazine dat recht doet aan het (top)sportklimaat in Twente, aan de sporters en veel sportclubs.

  In deze editie: Jaaroverzicht 2016 in beeld!

  Spannende eindstrijd Triathlon Holten | Historisch goud voor Sanne op balk | Foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud | Haaksbergen 'viert' natuurijs | Column Jan van Halst | Unieke mars FC Twente | Het Ravijn kopje onder | Glazen bol Eddy van der Ley | Dubbeldam vlaggendrager opening Olympische Spelen en nog veel meer...

  Smaakvol

  Smaakvol 2017-2018

  Prijs Aantal
  € 3,95

  Smaakvol Twente is dé culinaire inspiratiegids van Twente, gericht op de moderne Twentenaar, die geïnteresseerd is in gastronomie, eerlijke producten, gezelligheid en houdt van het goede leven.

  Smaakvol Twente geeft een overzicht van de beste restaurants, bistro’s, kookstudio’s en speciaalzaken uit de regio.

  Smaakvol Twente 2016-2017

  Prijs Aantal
  € 3,95

  Smaakvol Twente is dé culinaire inspiratiegids van Twente, gericht op de moderne Twentenaar, die geïnteresseerd is in gastronomie, eerlijke producten, gezelligheid en houdt van het goede leven.

  Smaakvol Twente geeft een overzicht van de beste restaurants, bistro’s, kookstudio’s en speciaalzaken uit de regio.

  Smaakvol Twente 2015-2016

  Prijs Aantal
  € 3,95

  Smaakvol Twente is dé culinaire inspiratiegids van Twente, gericht op de moderne Twentenaar, die geïnteresseerd is in gastronomie, eerlijke producten, gezelligheid en houdt van het goede leven.

  Smaakvol Twente geeft een overzicht van de beste restaurants, bistro’s, kookstudio’s en speciaalzaken uit de regio.

  Actueel

  15.12.2017

  - NIEUW -
  TOM - december 2017

  Lees meer

  14.12.2017

  DeGusteau 2017

  Lees meer

  08.12.2017

  - NIEUW -
  Twentelife Winter: nr. 54

  Lees meer

  Uitgaven

  • Technische gegevens Twentelife
   Oplage:
   30.000 exemplaren
   Frequentie: 4x per jaar
   Bladspiegel: 230 x 300 mm
   Zetspiegel: 210 x 280 mm

   Verspreiding
   Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimte in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

  • Met o.a. Pim Polman, tekort aan vakmensen: krokodillentranen?, mismatch opleidingen & competenties, en meer ... 

   Technische gegevens TOM Magazine
   Oplage:
   8.000 exemplaren
   Frequentie: 6x per jaar, presentatie iedere nieuwe TOM
   tijdens TOM's preview
   Bladspiegel: 225 x 297 mm
   Zetspiegel: 180 x 267 mm

   Verspreiding & doelgroep
   TOM wordt verspreid op basis van controlled circulation onder directie en decision makers in heel Twente. TOM Magazine is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

  • Technische gegevens WIT wonen & business
   Oplage:
   20.000 exemplaren
   Frequentie: 2x per jaar
   Bladspiegel: 225 x 297 mm
   Zetspiegel: 178 x 264 mm

   Verspreiding
   Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreid via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

  • Met o.a. drie trainingsstijlen, Agfra Holding, Keniaanse Rose Maru, en meer ...

   Technische gegevens Enschede Marathon magazine
   Oplage:
   12.500 exemplaren
   Verschijning: 14 april
   Bladspiegel: 210 x 297 mm
   Zetspiegel: 180 x 270 mm

   Verspreiding
   Enschede Marathon magazine wordt verspreid onder de lopers en sponsors van de Enschede Marathon. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Enschede Marathon magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

  • Technische gegevens Military Magazine
   Oplage:
   12.500 exemplaren
   Verschijning: 29 september
   Bladspiegel: 210 x 297 mm
   Zetspiegel: 180 x 270 mm

   Verspreiding
   Military Magazine wordt verspreid onder de bezoekers van Military Boekelo-Enschede. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Military Magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

  • Met o.a. spannende eindstrijd triathlon Holten, historisch goud voor Sanne op balk, foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud, en meer ...

   Technische gegevens TwenteSport Jaaroverzicht 
   Oplage:
   15.000 exemplaren
   Frequentie: 1x per jaar
   Bladspiegel: 210 x 275 mm
   Zetspiegel: 190 x 255 mm

   Verspreiding
   TwenteSport Jaaroverzicht ligt in diverse boekwinkels en speciaalzaken in Twente en is online te bestellen via de webshop. Het magazine wordt meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. TwenteSport Jaaroverzicht is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

  • Technische gegevens Innovation
   Oplage:
   5.000 exemplaren
   Frequentie: 2x per jaar
   Uitgave: Kennispark Twente & Van Deinse Media
   Samenwerkende partners: Ernst & Young, Twente Branding, BTC-Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen

   Verspreiding en doelgroep
   Als bijlage bij TOM (Twents Ondernemers Magazine) en tevens verkrijgbaar bij Kennispark Twente

  • Alle relevante informatie over de club FC Twente in al haar facetten, zowel sportief als zakelijk.

   Technische gegevens FC Twente Presentatiegids
   Oplage:
   22.000 exemplaren
   Frequentie: 1x per jaar
   Bladspiegel: 230 x 297 mm
   Zetspiegel: 200 x 266 mm

   De FC Twente Presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen. De redactie wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media.

   De presentatiegids is bedoeld voor sponsors, relaties, pers en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen de Presentatiegids automatisch.

  • Technische gegevens Businessmagazine BASIS
   Oplage:
   3.500 exemplaren
   Frequentie: 3x per jaar
   Bladspiegel: 210 x 297 mm
   Zetspiegel: 180 x 272 mm

   BASIS is het businessmagazine voor sponsors van FC Twente. De redactie van BASIS wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media. 

   Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen het blad automatisch. BASIS is ook los te koop in Fanshop De Grolsch Veste, via de webshop van FC Twente en is via de app van www.magzine.nu tevens als download beschikbaar voor smartphone én tablet.