Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

New projects

FULL-SERVICE UITGEVERIJ & MEER...

Studio

Omdat design er toe doet


Wij ontwerpen graag uw:

- logo
- huisstijl
- advertentie
- leaflet
- brochure
- banier
- beurswand
- banner
- website
- app

Voor meer informatie over prijzen, neem contact op met ons kantoor.

Een sterke vormgeving helpt om uw boodschap over te brengen. Van Deinse Media weet dat als geen ander. Wij beschikken over een eigen ontwerpstudio, gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van concepten om uw boodschap op heldere en effectieve wijze over te brengen aan uw doelgroep. Uiteraard op een manier die bij uw bedrijf past. 


Huisstijl

Uw huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf. Een huisstijl onderscheidt u van de concurrent en draagt bij aan de herkenbaarheid van uw onderneming. Ons creatieve team kan u hierin adviseren. Niet alleen ontwerpen en realiseren wij uw logo en huisstijl, wij kijken ook graag samen met u hoe uw huidige huisstijl verbeterd kan worden.

Advertenties

Een effectieve advertentie valt op, verrast en triggert. Van Deinse Media helpt u bij het bedenken en realiseren van uw advertenties en het ontwikkelen van uw reclamecampagnes. Wij zorgen voor een verrassend ontwerp en een pakkende tekst en vertalen uw wensen in een concept dat past bij uw bedrijf en uw doelgroep. Naast advertenties verzorgen wij ook de opmaak van andere gedrukte media, zoals flyers, leaflets en brochures.  Uiteraard kunt u, indien gewenst, gebruik maken van onze professionele tekstschrijvers en fotografen. Wij denken immers graag met u mee. Ook kunnen wij uw leaflet of brochure tegen zeer gunstige tarieven laten drukken.

Beursmateriaal

Natuurlijk wilt u als bedrijf ook op een beurs of evenement goed voor de dag komen. Van Deinse Media ontwerpt uw beursmateriaal. Van beurswand, tot roll-up banner, tot spandoek, wij regelen het voor u. Bovendien kunnen wij uw beursmateriaal, door onze uitstekende contacten met drukkers en standbouwers, tegen een scherpe prijs laten vervaardigen.

Online

Tegenwoordig kunt u als bedrijf niet zonder professionele website. Uw website is immers uw uithangbord, uw etalage. Het creatieve team van Van Deinse Media helpt u graag bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw website, zonder daarbij uw huisstijl, aspiraties en boodschap uit het oog te verliezen. Kwaliteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons centraal.
Wilt u zich echter echt kunnen onderscheiden? Denk dan eens aan een eigen app. Een succesvolle app is een doeltreffend verlengstuk van uw communicatie: snel, effectief en bijzonder gericht. Van Deinse Media ontwerpt en ontwikkelt voor u een aansprekende app, die past bij uw organisatie en doelgroep. De mogelijkheden zijn legio. Geïnspireerd geraakt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Actueel

15.12.2017

- NIEUW -
TOM - december 2017

Lees meer

14.12.2017

DeGusteau 2017

Lees meer

Uitgaven

 • Technische gegevens Twentelife
  Oplage:
  30.000 exemplaren
  Frequentie: 4x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 300 mm
  Zetspiegel: 210 x 280 mm

  Verspreiding
  Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimte in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. Pim Polman, tekort aan vakmensen: krokodillentranen?, mismatch opleidingen & competenties, en meer ... 

  Technische gegevens TOM Magazine
  Oplage:
  8.000 exemplaren
  Frequentie: 6x per jaar, presentatie iedere nieuwe TOM
  tijdens TOM's preview
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 267 mm

  Verspreiding & doelgroep
  TOM wordt verspreid op basis van controlled circulation onder directie en decision makers in heel Twente. TOM Magazine is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens WIT wonen & business
  Oplage:
  20.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 178 x 264 mm

  Verspreiding
  Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreid via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. drie trainingsstijlen, Agfra Holding, Keniaanse Rose Maru, en meer ...

  Technische gegevens Enschede Marathon magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 14 april
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Enschede Marathon magazine wordt verspreid onder de lopers en sponsors van de Enschede Marathon. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Enschede Marathon magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Military Magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 29 september
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Military Magazine wordt verspreid onder de bezoekers van Military Boekelo-Enschede. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Military Magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. spannende eindstrijd triathlon Holten, historisch goud voor Sanne op balk, foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud, en meer ...

  Technische gegevens TwenteSport Jaaroverzicht 
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 275 mm
  Zetspiegel: 190 x 255 mm

  Verspreiding
  TwenteSport Jaaroverzicht ligt in diverse boekwinkels en speciaalzaken in Twente en is online te bestellen via de webshop. Het magazine wordt meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. TwenteSport Jaaroverzicht is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Innovation
  Oplage:
  5.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Uitgave: Kennispark Twente & Van Deinse Media
  Samenwerkende partners: Ernst & Young, Twente Branding, BTC-Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen

  Verspreiding en doelgroep
  Als bijlage bij TOM (Twents Ondernemers Magazine) en tevens verkrijgbaar bij Kennispark Twente

 • Alle relevante informatie over de club FC Twente in al haar facetten, zowel sportief als zakelijk.

  Technische gegevens FC Twente Presentatiegids
  Oplage:
  22.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 297 mm
  Zetspiegel: 200 x 266 mm

  De FC Twente Presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen. De redactie wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media.

  De presentatiegids is bedoeld voor sponsors, relaties, pers en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen de Presentatiegids automatisch.

 • Voor iedereen die geïnteresseerd is in gastronomie, eerlijke producten, gezelligheid en houdt van het goede leven.

  Technische gegevens SmaakVol Twente
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Verschijning: 9 juni
  Bladspiegel: 210 x 148 mm

  Verspreiding
  SmaakVol Twente wordt verspreid als bijlage bij het zomernummer van Twentelife. Daarnaast krijgt elke adverteerder 100 exemplaren om zelf te verspreiden.