Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub Twentesport TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

New projects

Ronald Koeman had dolgraag naar FC Twente gewild

In het eerste jaaroverzicht van TwentSport Magazine, een fraaie glossy over de Twentse (top)sport in 2015, blikt Ronald Koeman onder meer terug op zijn flirt met FC Twente, in 2011. De ex-topvoetballer van onder meer Ajax, Feyenoord, Barcelona en Oranje, tegenwoordig succesvol trainer van de Engelse Premier League-club Southampton FC, zegt tegen hoofdredacteur Eddy van der Ley: “Ik was na mijn periode bij AZ klaar voor een nieuwe uitdaging, toen ik werd gepolst door Twente. Of ik er oren naar had trainer te worden. Dat had ik zeker. FC Twente was op dat moment een topclub. Ik hoorde dat het tussen mij en Marco van Basten zou gaan, maar uiteindelijk kozen ze voor Co Adriaanse. Een paar weken later tekende ik bij Feyenoord, waar ik drie geweldige jaren heb gehad. Zo kan het soms gaan in de voetballerij. Het is een wereld vol onvoorspelbare wendingen.” Dat bleek ook in 2014. Alles wees erop dat Koeman de nieuwe bondscoach van Oranje zou worden, maar om onverklaarbare redenen koos de KNVB voor de later ontslagen Guus Hiddink. “Ik weet nog steeds niet wat er precies mis is gegaan, maar ik ben niet in die teleurstelling blijven hangen. Dat heeft geen zin. No hard feelings, wat mij betreft. De ambitie blijft. Ik wil in de toekomst graag bondscoach worden. Ik zie het als een erebaan.” Koeman ziet het verval van FC Twente en Oranje met lede ogen aan. “FC Twente hoort natuurlijk niet op de plek te staan waar ze nu staan. De financiële problemen, de terugval: heel jammer voor een mooie club met zo’n prachtig stadion en zulke trouwe supporters. Maar ik ga ervan uit dat ze op zullen krabbelen. Je hebt als club soms te maken met golfbewegingen en lichtingen. Als land ook. Dat zien we met Oranje, dat niet actief is op het EK. Dat heeft verschillende oorzaken, eentje ervan is de jeugdigheid van de eredivisie. Als je de teamfoto’s ziet, dat lijken wel A1-elftallen. En in de opleiding hebben we de fysieke kracht en weerbaarheid jarenlang onderschat. Daar zullen we op moeten inspelen. Maar ook Oranje komt er wel weer bovenop. Daar ben ik van overtuigd.”

TwenteSport is te koop bij diverse boekhandels en retailwinkels in Twente. En online te bestellen via de webshop of online te lezen via www.magzine.nu   


Terug

Actueel

15.12.2017

- NIEUW -
TOM - december 2017

Lees meer

14.12.2017

DeGusteau 2017

Lees meer

08.12.2017

- NIEUW -
Twentelife Winter: nr. 54

Lees meer

Uitgaven

 • Technische gegevens Twentelife
  Oplage:
  30.000 exemplaren
  Frequentie: 4x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 300 mm
  Zetspiegel: 210 x 280 mm

  Verspreiding
  Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimte in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. Pim Polman, tekort aan vakmensen: krokodillentranen?, mismatch opleidingen & competenties, en meer ... 

  Technische gegevens TOM Magazine
  Oplage:
  8.000 exemplaren
  Frequentie: 6x per jaar, presentatie iedere nieuwe TOM
  tijdens TOM's preview
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 267 mm

  Verspreiding & doelgroep
  TOM wordt verspreid op basis van controlled circulation onder directie en decision makers in heel Twente. TOM Magazine is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens WIT wonen & business
  Oplage:
  20.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 178 x 264 mm

  Verspreiding
  Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreid via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. drie trainingsstijlen, Agfra Holding, Keniaanse Rose Maru, en meer ...

  Technische gegevens Enschede Marathon magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 14 april
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Enschede Marathon magazine wordt verspreid onder de lopers en sponsors van de Enschede Marathon. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Enschede Marathon magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Military Magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 29 september
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Military Magazine wordt verspreid onder de bezoekers van Military Boekelo-Enschede. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Military Magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. spannende eindstrijd triathlon Holten, historisch goud voor Sanne op balk, foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud, en meer ...

  Technische gegevens TwenteSport Jaaroverzicht 
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 275 mm
  Zetspiegel: 190 x 255 mm

  Verspreiding
  TwenteSport Jaaroverzicht ligt in diverse boekwinkels en speciaalzaken in Twente en is online te bestellen via de webshop. Het magazine wordt meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. TwenteSport Jaaroverzicht is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Innovation
  Oplage:
  5.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Uitgave: Kennispark Twente & Van Deinse Media
  Samenwerkende partners: Ernst & Young, Twente Branding, BTC-Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen

  Verspreiding en doelgroep
  Als bijlage bij TOM (Twents Ondernemers Magazine) en tevens verkrijgbaar bij Kennispark Twente

 • Alle relevante informatie over de club FC Twente in al haar facetten, zowel sportief als zakelijk.

  Technische gegevens FC Twente Presentatiegids
  Oplage:
  22.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 297 mm
  Zetspiegel: 200 x 266 mm

  De FC Twente Presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen. De redactie wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media.

  De presentatiegids is bedoeld voor sponsors, relaties, pers en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen de Presentatiegids automatisch.

 • Technische gegevens Businessmagazine BASIS
  Oplage:
  3.500 exemplaren
  Frequentie: 3x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 272 mm

  BASIS is het businessmagazine voor sponsors van FC Twente. De redactie van BASIS wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media. 

  Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen het blad automatisch. BASIS is ook los te koop in Fanshop De Grolsch Veste, via de webshop van FC Twente en is via de app van www.magzine.nu tevens als download beschikbaar voor smartphone én tablet.