Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub Twentesport TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

New projects

De winnaars van de Twentse Zaken Verkiezing 2015 zijn...

Afgelopen vrijdag 20 november was de finale van de Twentse Zaken Verkiezing in het Theaterhotel Almelo. Een gezellige muzikale avond met oog voor gastronomie. Onder het genot van heerlijke gerechten en wijn werden de finalisten in de schijnwerpers gezet. 

Aan het einde van de avond was de ontknoping: Wie wordt de beste Twentse Zakenvrouw, Twentse Zakenman en Twentse Start-up van het jaar?

Simone Vaartjes van Vaartjes Transport uit Hengelo werd benoemd tot beste Twentse Zakenvrouw van het jaar.
De jury over Simone:
“Net als veel zakenvrouwen moet zij zich handhaven in een mannenwereld. Maar de ambitie is er niet minder om. Groei is dan ook primair, voor Simone Vaartjes. Daarnaast zijn er de korte lijnen en de persoonlijke contacten met de klanten waarmee zij haar stempel drukt op de onderneming. Ook buiten het transport liggen ambities, maar het bedrijf komt in alle gevallen op de eerste plaats. Een ondernemende zakenvrouw die haar mannetje staat.”

Marc Woesthuis van internetbureau TriMM uit Enschede werd benoemd tot beste Twentse Zakenman van het jaar.
De jury over Marc:
“Kenmerkend is zijn brede kijk op de wereld. Zijn innovatiedrift wordt weerspiegeld in zijn bedrijf dat aansprekende klanten van dienst is met geavanceerde web-oplossingen. Marc Woesthuis geeft inhoudelijk richting, samen met zijn managementteam en geeft alle vrijheid aan de medewerkers. Een sprankelende ondernemer met een goed verhaal, die als netwerker verbindingen weet te creëren. Hij zet de luiken open, wil dat Twente een magneet wordt voor nieuw en jong ondernemerschap. Zijn maatschappelijke activiteiten voor de regio moeten op waarde worden geschat. Zijn visie, ondernemerschap, regionale betrokkenheid zijn onderscheidend. ”

Clear Flight Solutions van Nico Nijenhuis werd benoemd tot beste Twentse Start-up van het jaar.
De jury over Nico:
“De jury ziet een vliegende start-up met doorzettingsvermogen en een product, waarmee de wereld veroverd kan worden. Inventiviteit en de combinatie van hightech, deskundigheid en lef zijn aansprekend. Nico Nijenhuis weet zich te presenteren, heeft kennis van zaken en de touwtjes, of beter, de afstandsbediening, stevig handen. Clear Flight Solutions laat zich niet uit het luchtruim verjagen door onwil, onbegrip of tegenslag. Hij is overtuigd van het doel en daarin blijft hij stellig geloven. Een start-up zoals een start-up moet zijn.”


Terug

Actueel

15.12.2017

- NIEUW -
TOM - december 2017

Lees meer

14.12.2017

DeGusteau 2017

Lees meer

08.12.2017

- NIEUW -
Twentelife Winter: nr. 54

Lees meer

Uitgaven

 • Technische gegevens Twentelife
  Oplage:
  30.000 exemplaren
  Frequentie: 4x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 300 mm
  Zetspiegel: 210 x 280 mm

  Verspreiding
  Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimte in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. Pim Polman, tekort aan vakmensen: krokodillentranen?, mismatch opleidingen & competenties, en meer ... 

  Technische gegevens TOM Magazine
  Oplage:
  8.000 exemplaren
  Frequentie: 6x per jaar, presentatie iedere nieuwe TOM
  tijdens TOM's preview
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 267 mm

  Verspreiding & doelgroep
  TOM wordt verspreid op basis van controlled circulation onder directie en decision makers in heel Twente. TOM Magazine is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens WIT wonen & business
  Oplage:
  20.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 178 x 264 mm

  Verspreiding
  Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreid via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. drie trainingsstijlen, Agfra Holding, Keniaanse Rose Maru, en meer ...

  Technische gegevens Enschede Marathon magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 14 april
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Enschede Marathon magazine wordt verspreid onder de lopers en sponsors van de Enschede Marathon. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Enschede Marathon magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Military Magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 29 september
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Military Magazine wordt verspreid onder de bezoekers van Military Boekelo-Enschede. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Military Magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. spannende eindstrijd triathlon Holten, historisch goud voor Sanne op balk, foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud, en meer ...

  Technische gegevens TwenteSport Jaaroverzicht 
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 275 mm
  Zetspiegel: 190 x 255 mm

  Verspreiding
  TwenteSport Jaaroverzicht ligt in diverse boekwinkels en speciaalzaken in Twente en is online te bestellen via de webshop. Het magazine wordt meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. TwenteSport Jaaroverzicht is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Innovation
  Oplage:
  5.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Uitgave: Kennispark Twente & Van Deinse Media
  Samenwerkende partners: Ernst & Young, Twente Branding, BTC-Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen

  Verspreiding en doelgroep
  Als bijlage bij TOM (Twents Ondernemers Magazine) en tevens verkrijgbaar bij Kennispark Twente

 • Alle relevante informatie over de club FC Twente in al haar facetten, zowel sportief als zakelijk.

  Technische gegevens FC Twente Presentatiegids
  Oplage:
  22.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 297 mm
  Zetspiegel: 200 x 266 mm

  De FC Twente Presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen. De redactie wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media.

  De presentatiegids is bedoeld voor sponsors, relaties, pers en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen de Presentatiegids automatisch.

 • Technische gegevens Businessmagazine BASIS
  Oplage:
  3.500 exemplaren
  Frequentie: 3x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 272 mm

  BASIS is het businessmagazine voor sponsors van FC Twente. De redactie van BASIS wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media. 

  Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen het blad automatisch. BASIS is ook los te koop in Fanshop De Grolsch Veste, via de webshop van FC Twente en is via de app van www.magzine.nu tevens als download beschikbaar voor smartphone én tablet.